Női Közösség

Emlékszel az „Ördög Pradát visel” című filmre, ha nem láttad, akkor feltétlenül pótold be. A főhősnő a filmben egy egyszerű lány, aki becsöppen az elit divat világába. Kezdetben ellenáll, hogy az ő élete is az öltözködés körül forogjon, de amikor rájön, hogy a ruháknak milyen hatalma van, egyszeriben már nem csak egy csaj a szomszédból, hanem átalakul egy sikeres nővé.

A Női Fortélyok Kamrájába Decsi-Fodor Mariann stílustanácsadó hozza el nekünk azokat az öltözködési praktikákat, melyek segítségével képesek leszünk ruhatárunkat hatékonyabban kiaknázni, az új ruhadarabjainkat tudatosabban kiválasztani, a megjelenésünket harmonikusabbá és lenyűgözővé tenni.

Természetesen az öltözködés témáját most is coachingosan kivesézzük, majd tartunk egy kis kötetlen sütizős traccsolást is, és a végén egy vezetett imaginációval elmélyítjük az új ismereteinket.

„Garantáltan időt és pénzt tudsz nyerni az öltözködéssel, avagy miért kiváló ötlet a szín- és stílustanácsadás!” Decsi-Fodor Mariann

Helyszín: Sikerativ Oktatási Központ 8000 Székesfehérvár Bakony u. 2.
Időpont: 2018.09.22 16:00 - 20:00

Bővebb információ: Vidó Judit (06309296374) vagy vido@szivarvanynet.hu

ruha


A most szerveződő női közösség célja a nőiességet érintő témák megvitatása biztonságos, intim, támogató közegben, olyan eszközök segítségével, melyek lehetővé teszik a tagok számára: nőiességük kiteljesedését, párkapcsolati problémáik megoldását, önismeretük fejlődését, új barátságok kialakítását. A Női Fortélyok Kamrájáról bővebben itt olvashatsz.