Önmegvalósító Program


„Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne szeresd azt, amit csinálsz.” ~ Ray Kroc

Mindenki szívében el van rejtve egy olyan dallam, amit ha elénekel, a lelke boldogsággal töltodik fel, egy olyan tánc, amit ha eltáncol, felpezsdül a vére. A kérdés csak az, hogy ki az, aki el meri hinni, hogy ennek a rejtélynek a felfedezéséért érdemes erofeszítéseket tenni?

Az élet csupán csak egy lehetoség az önmegvalósításra, ahol kibontakoztathatjuk az egyediségünkbol fakadó erosségeinket, és felfedezhetjük a bennünk rejlo éneket és táncot. De mi van akkor, ha valaki meg sem próbálja ezt a benne rejlo csodát felkutatni? Gyakorlatilag semmi, csak éppen soha sem lesz könnyu dolga, hogy otthonosan érezze magát a borében és harmóniát teremtsen környezetében.

Te szeretnéd a benned rejlo dallamot meghallani, az önmegvalósítás útján táncra perdülni?

Ha a válaszod igen, de még nem tudod, hogy merre kellene indulnod, akkor gyere el 8 alkalmas egyéni Önmegvalósítást segíto programomra!


Mivel gazdagodhatsz, ha belevágsz az Önmegvalósító programba?

Emberek

A személyes találkozások mindig közösen egyeztetett idopontban vannak, heti vagy 2 heti rendszerességgel. Egy alkalom körülbelül 90 perc. Bovebb információkért vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetoségemen. :-)